Tauratul de magneziu. Top beneficii.

Alegerea formei potrivite de magneziu depinde de necesitățile fiecărui organism și de beneficiile pe care le căutăm.

De ce magneziu + taurat?

Taurina este folosită de organism pentru a transporta magneziul în și din celule prin membrana celulară și are capacitatea de a funcționa diferit pentru diferite tipuri de celule din corp, cum ar fi celulele nervoase, celulele inimii, celulele pielii și multe altele.

Top beneficii ale consumului de taurat de magneziu:

1. Tensiunea arterială

Atât magneziul, cât și taurina au efecte de scădere a tensiunii arteriale, ajutând la îmbunătățirea fluxului sanguin și împiedicând contractarea vaselor de sânge, așa că utilizate împreună pot fi și mai eficiente.

2. Sistemul nervos

Tauratul de magneziu susține funcționarea sănătoasă a sistemului nervos. Poate ajuta la menținerea nivelurilor normale de calciu esențial pentru neurotransmițători și poate activa creșterea GABA produs în mod natural în creier.

3. Sprijin pentru inima

Deoarece magneziul și taurina ajută ambele la scăderea tensiunii arteriale, ele protejează inima de dezvoltarea unei bătăi neregulate ale inimii. În plus, taurina ajută în mod activ inima să pompeze eficient sângele în corp. Prin urmare, tauratul de magneziu poate fi deosebit de benefic pentru sănătatea cardiovasculară.

4. Glicemia

Studiile au descoperit că atât taurina, cât și magneziul lucrează pentru a regla nivelul sănătos al zahărului din sânge. S-a demonstrat că magneziul și tauratul pot îmbunătății sensibilitatea organismului la insulină și pot reduce riscul complicațiilor diabetului.

5. Creier/Sănătate Mintală

Multe persoane care suferă de dureri de cap și migrene o fac pentru că au o lipsă de magneziu în corpul lor. Cercetările au arătat că administrarea de taurat de magneziu poate ajuta la reducerea riscului de a face migrene sau depresie.

Există, de asemenea, dovezi care sugerează că taurina ajută oamenii să se relaxeze atunci când sunt stresați sau se simt anxioși, precum și pentru a încetini declinul funcției cognitive prin stimularea producției de noi celule cerebrale.

6. Dormi mai bine

Tauratul de magneziu vă poate ajuta să vă relaxați mintea pentru a lupta împotriva insomniei, să vă creșteți calitatea somnului și să vă simțiți odihniți.

7. Reduce inflamația

Dacă aveți niveluri scăzute de magneziu în organism, sunteți adesea mai predispus la inflamații cronice, care pot duce la boli mai grave. Luarea suplimentelor care conțin magneziu poate ajuta la reducerea inflamației cronice, în special la persoanele în vârstă sau supraponderale.

8. Digestie sănătoasă

Taurina ajută ficatul la crearea sărurilor biliare care descompun acizii grași care se găsesc în intestine. Sărurile biliare sunt modul în care corpul dumneavoastră descompune colesterolul dăunător și îl transformă în bilă pentru a ajuta digestia și pentru a promova un nivel bun de metabolism.

 

AFLĂ AICI cum te poate ajuta Bisglicinatul de magneziu. 

VEZI AICI produsul care îmbină perfect toate cele 4 forme de magneziu.