Meniu
Cosul tau

Terapii alternative - Cancer RSS

28 Jun Radiațiile electromagnetice și terapia antioxidantă
1 9326
Radiațiile electromagnetice și terapia antioxidantă   Echilibrul Redox într-o lume 5 G   Creșterea alarmantă a bolilor în toate ariile majore i-a determinat pe mulți să considere creșterea exponențială a radiației electromagnetice artificiale (EMR) ca fiind principalul vinovat. Deși literatura de specialitate pe acest subiect abundă, există pro..
15 Jan Glutathionul. Mai mult decat un antioxidant
2 25138
Glutathionul. Mai mult decât un antioxidant Glutathionul, denumit și GSH, prescurtare de la glutathione sulfhidryl, este cel mai răspândit antioxidant produs de corpul uman. Este o componentă critică în detoxifiere și ajută la reîncărcarea altor antioxidanți.   Glutathionul este atât de eficient în a "reîncărca" alți antioxidanți, cum ar fi vit..
27 Jun Beneficiile plasmei de Quinton
2 62161
Beneficiile Plasmei lui René Quinton!     Apă de mare, apă de viață, nimic mai bun pentru a regenera corpul!   René Quinton este un biolog francez născut în 1867. El a demonstrat analogia dintre plasma sanguină umană și apa de mare, mediul în care viața a apărut pe Pământ. Cu ajutorul plasmei pe care a dezvoltat-o ​​și care acum îi poartă nu..
19 Apr Din toată inima despre vitamina C - Interviu realizat de Napofarm.ro cu Adrian Vornicu
11 182843
Vă invităm să urmăriți un interviu revelator despre vitamina C , despre beneficiile acesteia, relația de cauzalitate între lipsa vitaminei C și afecțiuni cardio-vasculare, osteo-articulare, despre incredibila capacitate de chelare a metalelor grele, toate pe fondul unei documentări temeinice și a unor surse și studii științifice, prezentate ca bibl..
11 Feb Rolul vitaminei C în stimularea sistemului imunitar la pacienții cu afecțiuni oncologice
7 11878
Rolul vitaminei C în stimularea sistemului imunitar la pacienții cu afecțiuni oncologice   Multe  studii arată că vitamina C administrată în doze mari contribuie la prevenirea cancerului și crește rata de supraviețuire a pacientilor cu afectiuni oncologice.   Provocarea cercetătorilor a fost soluționarea ratei de absorbție a vitaminei C adminis..
24 Aug Interviu video Prof. Dan Burke - inventatorul Salvestrol
2 3251
Aţi auzit de Salvestrol ?   Vă invităm să urmăriţi un interviu acordat de către Prof. Dan Burke, inventatorul Salvestrol, asociaţiei OrthoKennis.   Click pe imagine pentru a urmari interviul pe youtube.    https://www.youtube.com/watch?v=XzuHbmhTYWQ       Mai jos găsiţi traducerea interviului în limba română.   Reporter:  - Bună ziua..
14 Jul Dieta alcalină - tot ce trebuie să ştii
4 84963
Dieta alcalină - tot ce trebuie să ştii Nevoia de a ne menţine sănătoşi printr-o alimentaţie corectă ne preocupă încă din cele mai vechi timpuri, poate chiar de când s-a inventat zicala “eşti ceea ce mănânci”. Niciodată nu am avut parte de un bagaj mai mare de informaţii decât în prezent: sute de diete, reţete pentru menţinerea frumuseţii corpora..
01 Jul Un Sâmbure de adevăr în…Caise!
7 22795
Un Sâmbure de adevăr în…Caise! Vitamina B17     Ce secret ascund sâmburii de caise? Sâmburii de caise, pe care îi mâncam cu mare plăcere când eram copii, au proprietăţi curative şi nutritive, fiind cea mai bogată sursă naturală de vitamina B17, cunoscută şi sub numele de amigdalină. Pe lângă aceasta, sâmburii de caise au un conţinut ridicat de..
08 May Mai amar înseamnă mai sănătos
7 92026
Mai amar înseamnă mai sănătos Salvestrol, inamicul natural al cancerului Ce sunt salvestrolii? Salvestrolii aparţin fitoalexinelor şi sunt compuşi pe care plantelele le sintetizează pentru a se proteja împotriva factorilor agresori (ciuperci, viruşi, bacterii, raze UV şi insecte). La om, salvestrolii au un efect de inhibare a celulelor canceroa..
22 Feb 10 Beneficii ale utilizarii Curcumin (Turmeric)
15 83269
Despre turmeric (curcumin), substanţa activă din planta Curcuma Longa, s-au scris nenumărate articole evidenţiindu-se efectele pozitive asupra organismului uman. Curcuminul este una dintre cele mai studiate plante medicinale din lume, alături de usturoi, ghimbir, scorţişoară, ginseng şi silimarină. Fără a avea pretenţia de a acoperi toate avantaje..
25 Jan Salvestrol în lupta cu cancerul Un remediu amar dar sănătos!
3 30557
Ce sunt salvestrolii?   Salvestrolii sunt substanţe conţinute de plante, produse pentru a lupta cu agenţii externi agresivi precum bacteriile, ciupercile, viruşii, insectele, lumina UV, etc. Acest fitonutrient nu poate fi produs în corpul uman, deci trebuie suplinit prin dietă. Îl găsim în mod natural în coaja sau pieliţa exterioară a fructelor..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)