Meniu
Cosul tau

Alimentatie sanatoasa RSS

02 Feb Slăbitul și probioticele
0 131
Slăbitul și Probioticele : Pot probioticele influența pofta de mâncare?     Pot probioticele influența pofta de mâncare? Facebook Instagram O nouă revizuire științifică arată cum bacteriile benefice pot influența sentimentele de foame și sațietate prin reglarea hormonului nostru legat de apetit. Cercetările arată că administrarea regulată ..
16 Aug 5 Lucruri la care sa fii atent inainte sa cumperi suplimente cu ciuperci terapeutice
1 414
5 LUCRURI LA CARE SĂ FII ATENT ÎNAINTE SĂ CUMPERI SUPLIMENTE CU CIUPERCI TERAPEUTICE În ultimii ani, suplimentele alimentare pe bază de ciuperci medicinale au câștigat popularitate, captivând atât cercetătorii cât și publicul de larg interes, datorită bună stării generale. În contextul diversității crescânde de produse care inundă piața, devine ..
24 Mar Legatura dintre magneziu si somn.
1 475
Somnul este esențial, iar importanța lui nu poate fi subminată. Un somn bun de noapte poate face minuni pentru sănătatea și bunăstarea generală, în timp ce somnul de slabă calitate poate duce la o gamă largă de probleme, inclusiv oboseală, iritabilitate și chiar boli cronice. Pe măsură ce dormiți, fluxul sanguin la nivelul pielii crește, iar acea..
27 Apr Dieta ketogenică. Cum ținem sub control pofta de carbohidrați?
0 999
Dieta ketogenică. Cum ținem sub control pofta de carbohidrați?     Ce cauzează pofta de carbohidrați? Trebuie să recunoaștem că aceste pofte de carbohidrați nu sunt doar psihologice. Există motive fiziologice pentru care ne plac carbohidrații, în special clasa de carbohidrați dulci cunoscută sub numele de zahăr. Cauze fizice Când consum..
13 Jan Ce trebuie să știi despre pudra MCT?
0 1587
Cred că ai văzut și tu interesul crescut pentru dietele ketogenice, fie în anturajul tău, fie pe rețelele de socializare care abundă în programe de slăbit sau produse care sprijină dieta ketogenică. Să aflăm mai multe de la terapeutul nutrițional Jackie Newson, care ne explică modul în care MCT este o sursă eficientă de “combustibil”, utilizat cu ..
17 May Belinal – Glicemia bună, trece primejdia rea
Ioana 2 10574
Belinal® – Glicemia bună, trece primejdia rea.   Ce este diabetul?   Diabetul zaharat este o boală metabolică care determină creșterea glicemiei. Diabetul zaharat este una dintre cele mai răspândite afecțiuni ale sistemului endocrin, fiind favorizat de o combinație între factorii genetici și stilul de viață. Lăsat netratat, diabetul afectează m..
17 May Cum faci față examenelor? Memoria și concentrarea în condiții de stres
0 2769
Cum faci față examenelor? Memoria și concentrarea în condiții de stres   Dacă și tu ești părinte și copilul tău urmează să treacă printr-un examen ce are potențialul de a îi creiona viitorul, acest articol ar putea să fie de interes.   Vom discuta pe scurt despre cum putem să îi ajutăm să treacă peste emoțiile examenelor, dificultățile de conce..
01 Mar Ce sunt antioxidanții și cum funcționează?
0 2517
Ce sunt antioxidanții și cum funcționează?   Cu toții am auzit că vitamina C este un foarte bun antioxidant, ca de altfel și vitamina E, reseveratrolul, quercetina, acidul alfa lipoic, glutathionul, etc. Dar ce sunt de fapt antioxidanții? Ce rol au și cum funcționează ei?   Fiecare atom din univers este înconjurat de unul sau mai mulți electr..
15 Sep Zombie și apocalipsa sau Radicalii liberi și apoptoza celulelor sănătoase
1 3846
  Zombie și apocalipsa sau Radicalii liberi și apoptoza celulelor sănătoase     Beneficiile antioxidanților constau în anularea daunelor produse de radicalii liberi, care sunt implicați în îmbătrânirea prematură a pielii. Deci, este esențial să înțelegem teoria radicalilor liberi care duc la îmbătrânire. Site-ul Pubmed este plin de jargon ști..
03 Sep Fosfolipidele: cel mai bun supliment pentru activitatea creierului
1 12327
  Fosfolipidele: cel mai bun supliment pentru activitatea creierului   Fosfolipidele, împreună cu alți nutrienți, cum ar fi vitaminele B, sunt esențiale pentru funcționarea creierului. Cu puțin sprijin din partea acestor acizi grași esențiali și co-factori, creierul tău poate funcționa la cel mai înalt nivel până la vârste avansate.   Ce sun..
31 Aug Vitamina D - Vitamina soarelui
0 2515
  Vitamina D - Vitamina soarelui      Vitamina D este una dintre numeroasele vitamine solubile în grăsimi de care organismul are nevoie pentru a funcționa corect. Obţinem această vitamină esențială prin expunerea ne-protejată a pielii la lumina soarelui, dar ea poate fi găsită și în anumite alimente, cum ar fi ouăle, cerealele și peștele gras...
28 Jun Radiațiile electromagnetice și terapia antioxidantă
1 9326
Radiațiile electromagnetice și terapia antioxidantă   Echilibrul Redox într-o lume 5 G   Creșterea alarmantă a bolilor în toate ariile majore i-a determinat pe mulți să considere creșterea exponențială a radiației electromagnetice artificiale (EMR) ca fiind principalul vinovat. Deși literatura de specialitate pe acest subiect abundă, există pro..
Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)