Meniu
Cosul tau

Despre producatorii nostri RSS

16 Aug 5 Lucruri la care sa fii atent inainte sa cumperi suplimente cu ciuperci terapeutice
1 415
5 LUCRURI LA CARE SĂ FII ATENT ÎNAINTE SĂ CUMPERI SUPLIMENTE CU CIUPERCI TERAPEUTICE În ultimii ani, suplimentele alimentare pe bază de ciuperci medicinale au câștigat popularitate, captivând atât cercetătorii cât și publicul de larg interes, datorită bună stării generale. În contextul diversității crescânde de produse care inundă piața, devine ..
15 Feb Trilogia bunastarii generale cu Ancient and Brave
1 734
Ce înseamnă pentru tine expresia – back to the roots? Întoarcerea la origini, la fundamentul tău ca om? A găsi sensul trecutului pentru a avea grijă de viitor? Această expresie poate lua multe forme iar Ancient + Brave e una din ele. Azi îți povestim despre un producător nou din portofoliul nostru care ne încântă, putem declara deschis, toate simțu..
06 Jul Magneziul pe înțelesul tuturor. Cum ne ajută?
0 598
Magneziul de la Neutrient pe înțelesul tuturor. Pe scurt - Ce forme conține? Cum ne ajută? Tauratul de magneziu este format din magneziu și L-taurină recomandat pentru glicemie crescută, controlul tensiunii arteriale și pentru îmbunătățirea sănătății inimii. Bisglicinatul de magneziu este format din magneziu și glicină (un a..
11 Jan Ghid complet de utilizare a spray-urilor cu administrare orală BetterYou.
0 852
Ghid complet de utilizare a spray-urilor cu administrare orală BetterYou. Cum aleg spray-ul oral potrivit? Importanța vitaminei D Vitamina D ajută la: - susținerea sănătoasă a oaselor și a dinților, - absorbția calciului, - întărirea sistemului imunitar, - menținerea funcției musculare normale.                             ..
17 May Belinal – Glicemia bună, trece primejdia rea
Ioana 2 10574
Belinal® – Glicemia bună, trece primejdia rea.   Ce este diabetul?   Diabetul zaharat este o boală metabolică care determină creșterea glicemiei. Diabetul zaharat este una dintre cele mai răspândite afecțiuni ale sistemului endocrin, fiind favorizat de o combinație între factorii genetici și stilul de viață. Lăsat netratat, diabetul afectează m..
12 May Acetyl L- Carnitină vs. L Carnitină Care este diferența?
0 5572
Acetyl L-Carnitina și L-Carnitina sunt două suplimente distincte, care sunt adesea confundate între ele.   Deși sunt similare în structura lor chimică, unele diferențe cheie determină atat mecanisme unice de acțiune cat și beneficii. L-carnitina este de obicei folosită de sportivi și culturisti ca supliment pentru cresterea rezistentei la efort,..
09 May Tot ce trebuie să știi despre tehnologia spray-urilor BetterYou
0 3815
Tot ce trebuie să știi despre tehnologia spray-urilor BetterYou     Cu toţii ne dorim un stil de viaţă echilibrat, precum şi o alimentaţie diversificată. Cu toate acestea, legumele şi restul alimentelor pe care le consumăm nu ne furnizează întotdeauna cantitatea necesară de nutrienţi. Dacă optezi pentru folosirea unor suplimente alimentare, es..
20 Mar Oferă copilului îngrijirea specifică tipului său de piele cu Mustela
0 1029
Oferă copilului îngrijirea specifică tipului său de piele cu Mustela     Una dintre cele mai greșite concepții în ceea ce ii privește pe bebeluși este aceea că pielea lor este asemănătoare, cu particularități și nevoi similare. Însă, este important de reținut faptul că nu toți bebelușii au același tip de piele, ceea ce înseamnă că nevoile lor ..
21 Feb Campania WWF Împreună salvăm pădurile României
0 2192
    Împreună salvăm pădurile României   Ne dorim o planetă mai curată, un mediu sănătos și durabil pentru generațiile viitoare, astfel că încercăm mereu prin acțiunile noastre să protejăm mediul înconjurător. De aceea, din drag de natură, ne-am alăturat campaniei WWF “Împreună salvăm pădurile valoroase ale României”.   Și tu te poți alătu..
17 Dec Fierul - Supliment alimentar
0 2597
  Fierul Mineral esențial, important pentru producerea globulelor roșii, fierul contribuie la reducerea oboselii și a epuizării, susține un sistem imunitar sănătos și o funcție cognitivă normală.   Fierul în corp Fierul este o componentă vitală a hemoglobinei, substanța din globulele roșii care transportă oxigenul din plămâni în întregul cor..
15 Sep Zombie și apocalipsa sau Radicalii liberi și apoptoza celulelor sănătoase
1 3846
  Zombie și apocalipsa sau Radicalii liberi și apoptoza celulelor sănătoase     Beneficiile antioxidanților constau în anularea daunelor produse de radicalii liberi, care sunt implicați în îmbătrânirea prematură a pielii. Deci, este esențial să înțelegem teoria radicalilor liberi care duc la îmbătrânire. Site-ul Pubmed este plin de jargon ști..
03 Sep Fosfolipidele: cel mai bun supliment pentru activitatea creierului
1 12327
  Fosfolipidele: cel mai bun supliment pentru activitatea creierului   Fosfolipidele, împreună cu alți nutrienți, cum ar fi vitaminele B, sunt esențiale pentru funcționarea creierului. Cu puțin sprijin din partea acestor acizi grași esențiali și co-factori, creierul tău poate funcționa la cel mai înalt nivel până la vârste avansate.   Ce sun..
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)