Meniu
Cosul tau

Mama si copilul RSS

19 Jan Îmbunătățește-ți fertilitatea cu acest mineral esențial.
0 907
Ți se întâmplă să poftești ciocolată când ești la menstruație? Te simți stresată în cea mai mare parte dintr-o zi? Cofeina și zahărul sunt elemente de bază în planul tău nutrițional săptămânal și pe lista de cumpărături? Dacă ai răspuns da la oricare dintre aceste întrebări, este posibil să ai o deficiență de magneziu. Magneziul este un mineral ..
17 May Cum faci față examenelor? Memoria și concentrarea în condiții de stres
0 2769
Cum faci față examenelor? Memoria și concentrarea în condiții de stres   Dacă și tu ești părinte și copilul tău urmează să treacă printr-un examen ce are potențialul de a îi creiona viitorul, acest articol ar putea să fie de interes.   Vom discuta pe scurt despre cum putem să îi ajutăm să treacă peste emoțiile examenelor, dificultățile de conce..
09 May Tot ce trebuie să știi despre tehnologia spray-urilor BetterYou
0 3815
Tot ce trebuie să știi despre tehnologia spray-urilor BetterYou     Cu toţii ne dorim un stil de viaţă echilibrat, precum şi o alimentaţie diversificată. Cu toate acestea, legumele şi restul alimentelor pe care le consumăm nu ne furnizează întotdeauna cantitatea necesară de nutrienţi. Dacă optezi pentru folosirea unor suplimente alimentare, es..
20 Mar Oferă copilului îngrijirea specifică tipului său de piele cu Mustela
0 1029
Oferă copilului îngrijirea specifică tipului său de piele cu Mustela     Una dintre cele mai greșite concepții în ceea ce ii privește pe bebeluși este aceea că pielea lor este asemănătoare, cu particularități și nevoi similare. Însă, este important de reținut faptul că nu toți bebelușii au același tip de piele, ceea ce înseamnă că nevoile lor ..
20 Jul Microbiomul intestinal. Prieten sau dusman?
0 6851
  Microbiomul intestinal. Prieten sau dusman?   În literatura de specialitate se vorbește foarte mult despre flora intestinală sau microbiom așa cum a fost numit de celebrul savant în biologie moleculară Joshua Lederberg, acesta obțînând în 1958 la numai 33 de ani cea mai importantă distincție în medicină, fiind și cel mai tânăr laureat al Premi..
18 Nov Cum aleg sistemul de purtare potrivit pentru copilul meu
2 6846
Sistemele de purtare - siguranţă şi confort pentru bebeluşi şi mămici   Conceptele inovatoare privind îngrijirea bebeluşului chiar de la naştere au condus la nevoia de a perfecţiona produsele existente pe piaţă pentru a oferi un grad sporit de siguranţă şi confort, atât pentru bebeluş cât şi pentru mămică, remarcându-se totodată şi prin design. ..
03 Jan 10 Motive sa alegi Mustela
0 6140
1. Gama Mustela Bebe poate fi folosită încă de la naştere (cercetări unice pe epiderma de nou născut reconstituită în laborator)   2. Gama Mustela Maternite e sigură pentru bebeluş atât în timpul sarcinii, cât şi a alăptării ( teste efectuate şi de laboratoare independente)   3. Gama Mustela Bebe protejează pielea fragilă a bebeluşului ( 10..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)